Çocuk Kitapları

Küçük Dahiler Aktivite Kitabı 1 (5+ Yaş) Gülizar Ç. Çetinkaya İndigo Çocuk Pdf indir

Küçük Dahiler Aktivite Kitabı 1 (5+ Yaş) Gülizar Ç. Çetinkaya İndigo Çocuk Pdf indir, kitap sever takipçilerimiz için  Küçük Dahiler Aktivite Kitabı 1 (5+ Yaş) Gülizar Ç. Çetinkaya İndigo Çocuk Kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. İndigo Çocuk aracılığıyla çıkarılan Küçük Dahiler Aktivite Kitabı 1 (5+ Yaş) Gülizar Ç. Çetinkaya İndigo Çocuk Kitabı 64 Sayfa sayfadan bir araya gelmektedir. 1. Hamur Kağıt baskı ile çıkan Küçük Dahiler Aktivite Kitabı 1 (5+ Yaş) Gülizar Ç. Çetinkaya İndigo Çocuk kitabı 21.00×29.70 cm‘dir. Ağustos 2020 nolu ISBN numarasına sahip Küçük Dahiler Aktivite Kitabı 1 (5+ Yaş) Gülizar Ç. Çetinkaya İndigo Çocuk kitabının yazarı Gülizar Ç. ÇetinkayaKüçük Dahiler Aktivite Kitabı 1 (5+ Yaş) Gülizar Ç. Çetinkaya İndigo Çocuk PDF indirebilirsiniz. 

Küçük Dahiler Aktivite Kitabı 1 (5+ Yaş) Gülizar Ç. Çetinkaya İndigo Çocuk Kitabı Pdf indir

Bu kitapta 5+ yas¸ çocuklar için özel olarak hazırlanmıs¸, bilis¸sel, motor, dikkat ve düs¸ünme becerilerini gelis¸tiren birden fazla egˆlenceli aktivite bulacaksınız.

Boyama, resim tamamlama, farklı olanı bulma, aynı olanı bulma, yap-boz tamamlama, es¸les¸tirme, dizi tamamlama, gruplama, parmak boyama, resim yapma ve daha birden fazla aktivite çocuklarınızın zihinsel ve motor becerilerini, el-göz koordinasyonlarını gelis¸tirecek; bunun yanı sıra akıl yürütme, dikkat gelis¸imi ve yaratıcılıklarını da destekleyecektir.

Çocuklarınız bu aktiviteleri sizinle birlikte ve tek bas¸ına yaparken hem çok egˆlenecek hem de ögˆrenecek.

Degˆerli Ebeveynler,

Bu kitap dizisi, 5 yas¸ çocuklarımızın ince el kasları, görsel ve is¸itsel dikkat, görsel ve is¸itsel hafıza, konsantrasyon yetilerini gelis¸tirmek maksadıyla, Milli Egˆitim Bakanlıgˆı’nın 0-72 ay egˆitim programına uygun kazanımlar dikkate alınarak hazırlanmıs¸tır.

Bu kitabı çocugˆunuzla birlikte uygularken:
· Yönergeleri okuyunuz fakat çocugˆunuz etkinligˆe bas¸ladıgˆında müdahale etmeyiniz.
· Yönergelere uygun hareket ettigˆinde, “Aferin, tebrik ederim” benzeri motive edici sözcükler kullanınız.
· Yönergeleri yanlıs¸ uygularsa, “Bir daha denemeye ne dersin?, S¸uraya dikkat ederek yeniden yapabilirsin.” benzeri, destekleyici ve tes¸vik edici ikazlarda bulunabilirsiniz.

Önemli olanın, çocugˆun dogˆru yapması degˆil, dogˆru yapmak için çaba göstermesi oldugˆunu unutmayalım.

Bol kitaplı ve sagˆlıklı günler dilegˆiyle!

 

Related Articles

Back to top button