Edebiyat Kitapları

3391 Kilometre – Beyza Alkoç PDF indir

3391 Kilometre – Beyza Alkoç, pdf kitap bölümümüzde 2018 senesinde kaleme alınan 3391 Kilometre – Beyza Alkoç kitabını sizlerle paylaştık. 3391 Kilometre – Beyza Alkoç kitabının detayları..

3391 Kilometre – Beyza Alkoç – Özeti

3391 Kilometre – Beyza Alkoç

3391 Kilometre – Beyza Alkoç

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
2018
Eklenme: Eylül 12th, 2018
Dil: Türkiye
Sayfa: 472
Yazar: Beyza Alkoç
23.542

Bir Mesafe Aşkı Hikâyesi

Yağmur böyle güzel yağar mı bir daha şimdi çıkıp ıslanmazsak?

“O gün, bana ‘Sinemaya gidelim mi?’ diye sordu. 3391 kilometre öteden, şehirlerce, denizlerce uzağımdan… Yanımdaki insanlar görmezken beni, o bana imkânsız olduğunu bile bile ‘Sinemaya gidelim mi?’ dedi…”

Aylarca sesini duymadığınız, yüzünü görmediğiniz, dokunmadığınız, kokusunu almadığınız, aynı sokaktan geçme ihtimalinizin dahi olmadığı, aynı fotoğrafın içinde bile bulunamayacağınız, sizden kilometrelerce, hatta denizlerce, adalarca ve şehirlerce uzakta olan bir insana âşık olur muydunuz?

Kitap Tanıtım Amaçlıdır.

Kendinize yapar mıydınız bunu?

Bu hikâye, uzak bir ilişkinin hikâyesi! Birbirlerini görmeden ve duymadan, aylar boyunca gece gündüz konuşan; birbirlerine bu kadar uzak, ama bir o kadar da yakın olan; aralarına giren onca kilometreye rağmen birbirlerine âşık iki insanın hikâyesi! Burası bizim gezegenimiz, burada her şey anını bekler. Burası, bizim 3391 kilometrelik gezegenimiz…

“Seni görmem için yanımda olmana gerek yok. Gözlerim kapalıyken de görebiliyorum seni. Zaten seni gözlerim kapalıyken görebiliyorum yalnızca…”

Bir önceki yazımız olan Nefret Oyunu – Sally Thorne başlıklı kitabımızda Nefret Oyunu Sally Thorne ekitap indir, Nefret Oyunu Sally Thorne ekitap oku ve Nefret Oyunu Sally Thorne pdf indir ile ilgili bilgiler verilmektedir.

 

Related Articles

Back to top button