Bilgisayar Kitapları

Android Sanatı Pdf indir

Android Sanatı pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 544 sayfadan oluşan Android Sanatı kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Gulbala Salamov Volkan Gürbüz tarafından kaleme alınan Android Sanatı isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 16.5 x 23.5 cm ebatındadır. Android Sanatı kitabını 9786058352766 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Android Sanatı pdf oku indir.

Android Sanatı pdf indir

Ücretsiz ve açık kaynak kodlu mobil platform Android’in popülerliği fırtına gibi esmektedir. Günümüzde sayısı 2 milyarı aşmış bu eşsiz platformda çalışan cihazlar için siz de harika uygulamalar mı geliştirmek istiyorsunuz? İster kendi işiniz ister kamu/özel sektör yahut kendinizi geliştirmek için olsun Android’in heyecan verici dünyasını başarılı uygulamalar geliştirerek keşfetmek için şu an aradığınız kaynağı inceliyorsunuz. Bu kitabı bitirdiğiniz zaman Android’in derin dünyası ile ilgili bir çok kavramla tanışmış olacak, göze hitap eden, kullanıcı etkileşimli ve dostu, fonksiyonel mobil uygulamalar daha da ilerletmeye başlayacaksınız. Kapsamlı konu anlatımı ve başlangıç-orta-ileri düzey örnekler ile anlatılan bu kitabı okuduğunuz zaman yalnızca Android’i değil, temel programlama ve algoritma mantığını da öğreneceksiniz.
 
Android Platformu ve Mimari Yapısı
Android Sürümleri ve Detayları
Uygulama Bileşenleri
Kullanıcı Arayüz Bileşenleri
Materyel Tasarımı
Veri Kaydı
Ağ Bağlantıları
Google Maps, Konum Servisleri, Coğrafi Kodlama
Kamera Kullanımı, Fotoğraf ve Video Kayıt
Ses Kayıt
Telefon Aramaları ve SMS
Çalışma Zamanı İzinleri
Uygulama İmzalama ve Yayınlama
 
Kimler Ne Dedi?
 
Özellikle son on yılda mobil bilişim araçları bireylerin çeşitli gereksinimlerini karşılamada eşsiz bir yer edinmiştir. Bilişim araçlarının bu konumuyla mobil programlama da öğrenmeden, pazarlamaya, ticaretten, sağlığa bir çok alanda kullanıcılara uygulamalar sunmak durumundadır. Android platformu açık kaynak kod özelliğiyle bir çok mobil araçta yerini almıştır. Bu kitap, Android programlama hususunda büyük bir boşluğu doldurarak bu alanda kendisini geliştirmek isteyen geleceğin yazılımcılarına ışık tutup, onlara yardımcı olabilecek kapsamlı bir içerik sağlamaktadır.
Dr. Şahin Gökçearslan
Enformatik Bölümü Başkan Yardımcısı
Gazi Üniversitesi

 
 
Akıllı cihaz ve uygulamalar gerek iş gerekse özel yaşamımızı dönüştürmektedir. Mobil cihazlarda en yaygın kullanılan işletim sistemlerinden birisi olan Android de bu dönüşümün öncü parçalarından biri olma özelliğini taşır. Finans, sağlık, eğitim, haber, alım-satım, oyun ve bir çok platformda mobil uygulamaların getirdiği rahatlıklardan faydalanıyoruz. Elinizdeki kitap, giriş düzeysinden ileri düzeyye yapısal bir içerik sunmakta ve bu kitabı dönüşüme katkıda bulunmak isteyen her yazılımcı ve uygulama geliştiricilere öneriyorum.  
Dr. Görkem Giray
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
Ege Üniversitesi

Android Sanatı kitap özeti

Android Sanatı pdf oku

Android Sanatı Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button