Ders Kitapları

2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme Pdf indir

2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 104 sayfadan oluşan 2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Kolektif tarafından kaleme alınan 2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 22 x 29 cm ebatındadır. 2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme kitabını 9786257628525 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. 2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme pdf oku indir.

2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme pdf indir

Biz onları şöhret olarak adlandırdık ama onlar tüm tecrübe ve birikimleriyle Ankara, İstanbul ve İzmir’in seçkin Fen Lisesi, Sosyal Bilimler ve Anadolu Liseleri’nde Zümre Başkanlığı görevini yerine getiriyorlar.
KR Akademi olarak, Şöhretler Karması Branş Denemelerinde görev alan 60’ı aşkın çok kıymetli yazarımıza üstün emekleri için teşekkürü bir borç bilinmekte.
Şöhretler Karması Serisinde ÖSYM’nin YKS sistemindeki yeni soru dağılımı, yeni soru tarzı ve MEB Kazanımlarındaki güncellemelere birebir uyum esas alınmıştır.
Soruların zorluk derecesi, soru kalıpları ve tarzları birebir ÖSYM tarzına göre belirlenip soru kontrolleri 40 ayrı kurumda görev yapan yazarlarımız tarafından kontrol edilmiştir.
 
ŞÖHRETLER KARMASI DENEMELERİ TAMAMI VİDEO ÇÖZÜMLÜ
Tüm denemelerde soruların video çözümlerinin mühim bir bölümü bizzat yazarlarımız tarafından açıklamalı olarak yapılmıştır.
Şöhretler Karması denemelerinde qr kodları okutarak tüm denemelerin geniş bir şekilde çözümlerini de izleyebilirsiniz.
 
YAZARLARIMIZIN MESAJI:
Ülkemizin bugününü ve yarınını oluşturan, Atatürk’ün cumhuriyeti emanet ettiği siz kıymetli gençlere hizmet etmek mutluluğunu amaç edinen yayınevimizin yeni bir kitabıyla sizlerle olmanın kendimizce gururunu yaşıyoruz. Kitabımız, üniversiteye giriş yolunda en temel derslerden biri ve bunun yanı sıra güzel dilimizin adı olan Türkçe hususunda, sizleri birkaç dev adım öne geçirmek hedefiyle yazıldı.
Türkiye’nin en büyük şehirlerinde senelerını Türk dili ve edebiyatına adayan çeşitli öğretmenler, yayınevimizin rehberliğinde ve benim başkanlığımda bir araya geldi. Aylar süren titiz çalışmalar sonunda yaşanan sorulardan en güzel, en seçici, en akılda kalıcı olanları seçildi. Sorular yazıldıktan sonra her öğretmen dikkatli bir biçimde soruların hepsinı gözden geçirdi ve böylelikle kitabımız hazır bir hâle geldi.
On denemeden oluşan kitabımızda son iki senedir karşımıza çıkan, aslında paragrafın manasına ve yorumuna dayanmakla birlikte, şuana dek görülmediği için değişik olduğunu düşündüren soru kalıplarına ve yine ÖSYM’nin son iki senedir uyguladığı sınavlarda sorulan klasik sorulara gerektiği miktarda yer verildi. Soruların 2018 ve 2019 senelerındaki TYT soruları ile yakın uzunlukta, yakın zorluk derecelerinde olmasına çok özen gösterildi. Bunun yanı sıra bir inovasyon (yenilik) olarak soruların konuları, hücreleme tekniği kullanılarak yani ayrıntılı biçimde, her denemenin sonuna yazıldı.
Elbette, kitabın başarısı benim sizlere anlattığım bu cümleler değil, denemeleri çözdükten sonra gireceğiniz
TYT’de göstereceğiniz başarı olacaktır. Bunun yanı sıra sınav sonucunuz ne olursa olsun, sizin birey olarak
değerinizden asla ve asla bir eksilme olmayacaktır. Her Türk genci, tek başına bir hazinedir ve hiçbir sınav bu gerçeği değiştiremez.
Sevgili gençler, hepinize sınavda ve bundan sonraki yaşamınızda başarılar ve mutluluklar dileriz. Türkçenin sıradan bir ders değil varlık nedenlerimizden biri olduğunu unutmayınız. Bunun yanı sıra sosyal platformdan yayınevimize ve bana ulaşmayı, sormak istediklerinizi yazılı biçimde yollamayı da ihmal etmeyiniz.
Fırat Osman Baykal

2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme kitap özeti

2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme pdf oku

2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button