Pdf Kitap

Ben Ok’im – Sen Ok’sin Pdf indir

Ben Ok’im – Sen Ok’sin pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 22.01.2019 sayfadan oluşan Ben Ok’im – Sen Ok’sin kitabı 9786054054749 olarak çıkarılmıştır. Thomas A. Harris tarafından kaleme alınan Ben Ok’im – Sen Ok’sin isimli kitap Psik. Hanife Uğur dilinde ve 323 ebatındadır. Ben Ok’im – Sen Ok’sin kitabını Uzm. Psk. Nilgün Sağlam numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Ben Ok’im – Sen Ok’sin pdf oku indir.

Ben Ok’im – Sen Ok’sin pdf indir

Geçmişi değiştiremeyiz. Ama bugün bizimdir.
 
Kim olmak istediğinize karar verin ve olun.
 
Patronunuzla konuşurken sesinizin bir çocuk gibi titrediği oluyor mu? Basit bir tartışmanın büyüyüp tamiri zor bir kırgınlığa yol açtığına şahit oldunuz mu? ”Neden böyle davranıyorum, bilmiyorum”, ”Ben aslında böyle bir diğerideğilim”, ”Böyle olmasını istememiştim” cümleleri size de tanıdık mı? Mutluluğunuzun önünde duran tek engel geçmişte verdiğiniz basit kararlar olabilir mi: Yeterince iyi değilim! O benden daha iyi!
 
Bu kitap sizi yeterince iyi olduğunuza ikna etmeye çalışmayacak. Okuyacak ve kendiniz göreceksiniz. İnsan yaralıdır, hatalıdır, müthiş değildir. Ve tam da bu haliyle, ”iyi”dir, ”tam”dır.
 
Dr. Thomas Harris, kendisine terapi için başvurmuş insanlara bir dönüşüm anahtarı armağan etti: Transaksiyonel Analiz. Bu ulaşılabilir teknik, insanın kişilik yapısına, bilinçsizce aldığı tutsak edici kararlarına ışık tutarak kendini yönlendirmeyi ve seçme özgürlüğünü keşfetmeyi olabilecek kılıyor.
 
”Thomas Harris’in, ”Transaksiyonel Analiz” i hem çok açık hem de kapsamlı biçimde ortaya koyduğu bu kitap için o ünlü klişeyi bu kez içtenyetle söylemek zorundayım: Bu kitap yaşamınızı değiştirebilir. Daha doğru söylemek gerekirse bu kitabın elinize verdiği araçla yaşamınızı kendinizin kılabilir ve yaşamınızın hikâyesini kendiniz yazabilirsiniz. BEN OK’İM – SEN OK’SİN size ”kendi” kitabınızı yazdıracak bir kitap.”

Ben Ok’im – Sen Ok’sin kitap özeti

Ben Ok’im – Sen Ok’sin pdf oku

Ben Ok’im – Sen Ok’sin Pdf indir

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button