Edebiyat Kitapları

Kızıl Nehir – John Hart PDF indir

Kızıl Nehir – John Hart, pdf kitap bölümümüzde 2009 senesinde kaleme alınan Kızıl Nehir – John Hart kitabını sizlerle paylaştık. Kızıl Nehir – John Hart kitabının detayları..

Kızıl Nehir – John Hart – Özeti

Kızıl Nehir  –  John Hart

Kızıl Nehir – John Hart

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
2009
Eklenme: Nisan 19th, 2021
Dil: Türkiye
Sayfa: 245
Yazar: John Hart
346

Hayatını şekillendiren her şey nehrin kenarında oldu…Şimdi nehrin kıyılarında yalan, ihtiras, utanç ve cinayetin izleri var…

Adam Chase sekiz yaşındayken hiçbir çocuğun kaldıramayacağı bir olay yaşadı. Yıllarca kurtulamadığı bu travma onu daha tutkulu ve mücadeleci hale getirirken yanlış anlamaları da peşinden sürükledi.

İşlemediği bir cinayetten zan altında kaldığında evini, yaşadığı yeri terk etmek zorunda kaldı. Ortadan kaybolduğu beş yıl boyunca New Yorkun karanlık yüzü ile tanıştı. Şimdi çiftliğe geri döndü ve nedenini kimse bilmiyor, ne ailesi ne de polis, hatta arkasında bıraktığı düşmanları bile.

Ama onun nedenleri vardı. Artık Adam yalnızca masumiyetini ispatlamak için değil bunun yanı sıra yaşamını geri kazanmak için de tozlu raflardaki gerçekleri gün ışığına çıkarmak zorunda.

“Kızıl Nehir bir gerilim romanının bunun yanı sıra ne kadar bir hayli etkili olabileceğini ispatlıyor.”Publishers Weekly

Özet

Kızıl nehir , 300 kızılderilinin yüz seneler önce bir tepenin uç noktasında savaşarak ölmeleriyle , ölü bedenlerin erkek , kadın , çocuk ayırt edilmeksizin art arda kuytu bir kuyuya atılmasıyla ve kanların oluk oluk süzülüp esrarengiz bir nehire akması ile özdeşleşen ve efsaneleşen bir Roman .

Bir yaşamın yaşadığı zorlukları yüz yüze kaldığı iftiraları , yaşamının en erken dönemlerinde ailesinden uzakta kalmaya zorlanan bir adamın hazin ve üzüntü dolu hayat öyküsünü anlatıyor.

Olaylar, üvey annesinin ifadesi ile işlemediği bir cinayetin katili konumuna düşen Adam Chase’in suçsuz bulunmasıyla Kuzey Carolina’yı terk etmesi ve 5 yıl sonra anılarından korkmasına rağmen büyüdüğü topraklara geri dönmesi ile başlıyor.

Yazarın son sayfalara kadar katil ile alakalı ipucu vermemiş olması kitabı daha sürükleyici ve heyecanlı bir hale getirmiş.

Bir önceki yazımız olan Hiç Bir şey Adam – Catherine Ryan Howard başlıklı kitabımızda Hiç Bir şey Adam ekitap indir, Hiç Bir şey Adam ekitap oku ve Hiç Bir şey Adam pdf indir ile ilgili bilgiler verilmektedir.

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button