Tarih Kitapları

Vaka-ı Sultan Abdülaziz – Ahmed Saib (5-G-17) Pdf indir

Vaka-ı Sultan Abdülaziz – Ahmed Saib (5-G-17) pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde TÜRKÇE sayfadan oluşan Vaka-ı Sultan Abdülaziz – Ahmed Saib (5-G-17) kitabı 152 olarak çıkarılmıştır. tarafından kaleme alınan Vaka-ı Sultan Abdülaziz – Ahmed Saib (5-G-17) isimli kitap 9789944050920 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatındadır. Vaka-ı Sultan Abdülaziz – Ahmed Saib (5-G-17) kitabını 05.06.2014 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Vaka-ı Sultan Abdülaziz – Ahmed Saib (5-G-17) pdf oku indir.

Vaka-ı Sultan Abdülaziz – Ahmed Saib (5-G-17) pdf indir

Ahmed Saib, Sultan Abdülaziz devrini ele aldığı bu eserinde bazı gerçekleri su yüzüne çıkarırken düşüncelerini de cesur bir biçimde savunmaktadır. Osmanlı Devleti’nin bu senelerdaki siyasi, sosyal ve ekonomik durumunu gözler önüne sermektedir. Bunu yaparken, bazı devlet adamlarının başarılarından övgüyle söz etmekte, bazılarının ise yaptıkları hataları ve gafletleri okur ile paylaşmaktadır.

Ahmed Saib, içinde yaşadığı toplumun pasif kalıp kaderine boyun eğmesine şiddetle karşıdır. Kaynaklara dayalı çalışması eserine ilmi değer veriyorsa da, verdiği bilgilerden bazılarının nereden alındığı hususunda okurda şüphe uyandırmaktadır. Buna rağmen, eserde işlenen konularda verilen bilgiler ardındanki senelerda yazılmış eserlerle karşı karşıya geldirıldığında tutarlılık arz etmektedir.

Vaka-ı Sultan Abdülaziz – Ahmed Saib (5-G-17) kitap özeti

Vaka-ı Sultan Abdülaziz – Ahmed Saib (5-G-17) pdf oku

Vaka-ı Sultan Abdülaziz – Ahmed Saib (5-G-17) Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button