Pdf Kitap

Öfke Kontrol Rehberi Pdf indir

Öfke Kontrol Rehberi pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde TÜRKÇE sayfadan oluşan Öfke Kontrol Rehberi kitabı 384 olarak çıkarılmıştır. Dr. Robert PuffDr. James Seghers tarafından kaleme alınan Öfke Kontrol Rehberi isimli kitap 9786059609265 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatındadır. Öfke Kontrol Rehberi kitabını 02.01.2020 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Öfke Kontrol Rehberi pdf oku indir.

Öfke Kontrol Rehberi pdf indir

Öfkenin Kısır Döngüsünden Çıkmak İçin Kolay Yöntemler
 
Herkes sinirlenebilir, fakat arada bir hissettiğimiz öfke ve kin sağlıksız boyutlara ulaşabilir. Siz de sinirlerinize hâkim olmaya çalışıyorsanız, “Öfke Kontrol Rehberi” size yardımcı olabilir. Sakinleşmek ve öfkeyi kontrol altına almak için kolay uygulanabilir tavsiyelerin bunun yanında uzun süreli değişim için ispatlanmış sıra sıra planlanmış metodlar içeren bu kitap size bunları öğretecek:
 
. Duygusal tetikleyicileri tanıyabilmenizi,
. Otokontrolünüzü nasıl geliştirebileceğinizi,
. Kendi davranışlarınızın sorumluluğunu kabullenmeyi,
. Kendinizi sağlıklı bir biçimde ifade edebilmeyi,
. Rahatlama metotlarıni uygulamayı…
 
Psikolog Robert Puff ve Psikolog James Seghers’in teknikleriyle, kendinizi bir adım geriye çekip olumsuz düşünceleri uygun bir perspektiften değerlendirebilecek ve daha mutlu, daha tatmin edici bir hayata başlayacaksınız.

Öfke Kontrol Rehberi kitap özeti

Öfke Kontrol Rehberi pdf oku

Öfke Kontrol Rehberi Pdf indir

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button