Akademik Kitaplar

Sevgili Arsız Ölüm Pdf indir

Sevgili Arsız Ölüm pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 248 sayfadan oluşan Sevgili Arsız Ölüm kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Latife Tekin tarafından kaleme alınan Sevgili Arsız Ölüm isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 12.5 x 19.5 cm ebatındadır. Sevgili Arsız Ölüm kitabını 9789750738715 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Sevgili Arsız Ölüm pdf oku indir.

Sevgili Arsız Ölüm pdf indir

… Kendi öz değerlerimi, dilimi ve birlikte doğup büyüdüğüm bireylerin durulmaz bir coşkuyla bana taşıdıkları sevgiyi koruyabilmek için direndim. Elinizdeki roman bu direnişim için aralarında büyüdüğüm bireylerin bana armağanıdır.
Bu sözlerle anlatıyor Latife Tekin ilk romanı Sevgili Arsız Ölüm’ü.  Yazarının yaşadıklarından damıttığı, sözlü kültürle harmanladığı bu benzersiz roman ilk kez 1983’te yayımlanmıştı. Aktaş ailesinin köyden kente göçünü, yaşama çabalarını, korkularını, aile bireylerinin giderek yalnızlaşmasını konu edinen Sevgili Arsız Ölüm, yoksulların yaralı bilincini benzersiz bir biçimde yansıtmakla birlikte, masallar, türküler, mâniler ve halk hikâyeleriyle örülmüş anlatımı sebebiyle eleştirmenlerce  “büyülü gerçekçilik” akımına dahil edilmiştir.
Yayımlandığında büyük yankı uyandırarak edebiyatımıza ismini duyuran Sevgili Arsız Ölüm, bir çok dile çevrilmesinin bunun yanında tiyatroveya uyarlandı.

Sevgili Arsız Ölüm kitap özeti

Sevgili Arsız Ölüm pdf oku

Sevgili Arsız Ölüm Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button