Pdf Kitap

Doğruyu Aradım Güzeli Sevdim (Halit Refiğ) PDF

Doğruyu Aradım Güzeli Sevdim (Halit Refiğ) PDF, e-kitap bölümümüzde Doğruyu Aradım Güzeli Sevdim (Halit Refiğ) PDF başlığı ile kitap özetini paylaştık. Doğruyu Aradım Güzeli Sevdim (Halit Refiğ) PDF kitabın detayları yazımızda.. 

Doğruyu Aradım Güzeli Sevdim (Halit Refiğ) PDF

Halit Refiğ, Doğruyu Aradım Güzeli Sevdim, pdf, e kitap, indir, oku, Türk yazar, yönetmen, senaryo yazarı Refiğ 1934 doğumludur. Hayatı boyunca bir çok dizi ve filmde yönetmenlik yapmış, konusunu yazmış ve bir çok edebi esere imza atmıştır.

Halit Refiğ’in yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı bir çok film Altın Portakal Film Festivalinde ödül almıştır. Ayrıca Refiğ, Uluslararası İstanbul Film Festivali onur ödülü sahibidir.

Güzeli sevmişti evet, ama onun güzellik tanımı yalnızca görünüme dayalı bir estetik kavram değildi. Her varlığın ardındaki güzelliği, onun maneviyatından, ruhundan bulup çıkaran bir düşün insanının sevme anlayışını anlatıyordu: Güzeli sevdim. Doğruyu aradım ise, onun “gerçek aşkı”nın en yerinde ifadesiydi. Hayatı boyunca hep “doğruyu arayan” bir insan gerçekle bağını bu denli sıkı kurabilirdi. Irmak Zileli

Doğruyu Aradım Güzeli Sevdim PDF

Dosya Boyutu 9 MB

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button