Çocuk Kitapları

Pamuk’tan Masallar Damla Yayınevi Pdf indir

Pamuk’tan Masallar Damla Yayınevi Pdf indir, kitap sever takipçilerimiz için  Pamuk’tan Masallar Damla Yayınevi Kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Damla Yayınevi aracılığıyla çıkarılan Pamuk’tan Masallar Damla Yayınevi Kitabı 380 Sayfa sayfadan bir araya gelmektedir. 2.Hamur Kağıt baskı ile çıkan Pamuk’tan Masallar Damla Yayınevi kitabı 16.50×16.50 cm‘dir. 9786053836988 nolu ISBN numarasına sahip Pamuk’tan Masallar Damla Yayınevi kitabının yazarı KolektifPamuk’tan Masallar Damla Yayınevi PDF indirebilirsiniz. 

Pamuk’tan Masallar Damla Yayınevi Kitabı Pdf indir

Pamuktan Masallar Değerler Eğitimi

Masal okuyan çocuk;

Bilgilenir, yaşamı tanır, kendine güven duygusu geliştirir, başarma isteğine sahip olur, olumlu modellerle özdeşim kurar, problemler karşısında çözüm üretme kabiliyetini ve hayal dünyasını geliştirir, sözcük dağarcığını zenginleştirir, öğrenmeye karşı merakı artar, kendini ifade etme kabiliyeti kazanır.

Pamuktan Masallar adlı kitabımız çocuklara okumayı sevdirecek bir masal kitabı. Çocuklar; hem masal kahramanlarının gizemli dünyasından maceradan maceraya koşacak hem de masallar yoluyla dramatize edilen ahlaki değerleri öğrenecekler.

Değerler Eğitimini temel aldığımız kitabımızda, her masalda birden fazla değer işlendi. Değerler Eğitiminde yalnızca masalların anlatımıyla sınırlı kalınmadı. Okudum-Anladım çalışmaları ile değerler kalıcı hale getirildi.

– Dürüstlük

– Saygı

– Adil Olma

– Çalışkanlık

– Yardımlaşma

– Hoşgörü

– Vatanseverlik

– İyilik

 

Related Articles

Back to top button