Çocuk Kitapları

Esrarengiz Adaya Yolculuk / Levent İz Peşinde 6 Pdf indir

Esrarengiz Adaya Yolculuk / Levent İz Peşinde 6 pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde TÜRKÇE sayfadan oluşan Esrarengiz Adaya Yolculuk / Levent İz Peşinde 6 kitabı 96 olarak çıkarılmıştır. Mustafa Orakçı tarafından kaleme alınan Esrarengiz Adaya Yolculuk / Levent İz Peşinde 6 isimli kitap 9786050843484 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatındadır. Esrarengiz Adaya Yolculuk / Levent İz Peşinde 6 kitabını 13.11.2021 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Esrarengiz Adaya Yolculuk / Levent İz Peşinde 6 pdf oku indir.

Esrarengiz Adaya Yolculuk / Levent İz Peşinde 6 pdf indir

Adada çiğ köfteci bulamadığı için surat asan Kâmil, balık tutmaya karar verir. Kısa zamanda bulduğu tekneyle tayfayı da geziye çıkarır. Tayfa, ufak bir adayı keşfederken hiç beklemedikleri bir şeyle karşılaşır: Ölü balıklar… Bu çevre felaketine kimin yol açtığunu bulmaya çalışan tayfa, kötü adamların peşine düştü.
Acaba Levent ve tayfası, hem çevre felaketini önleyecek hem de kötü adamları yakalayabilecekler midir?
Komik, saf, deli dolu Levent’in, yaramaz kardeşi ve muzır sınıf dostlarıyla birlikte “İz Peşinde” koştuğu, kılıktan kılığa girip her zamanki gibi başına türlü işler açtığı bu maceraya bayılacaksınız.

Esrarengiz Adaya Yolculuk / Levent İz Peşinde 6 kitap özeti

Esrarengiz Adaya Yolculuk / Levent İz Peşinde 6 pdf oku

Esrarengiz Adaya Yolculuk / Levent İz Peşinde 6 Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button