Pdf Kitap

Kendimi Boşlukta Hissediyorum Pdf indir

Kendimi Boşlukta Hissediyorum pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 264 sayfadan oluşan Kendimi Boşlukta Hissediyorum kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Abdussamet Öztan tarafından kaleme alınan Kendimi Boşlukta Hissediyorum isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 13.5 x 19.5 cm ebatındadır. Kendimi Boşlukta Hissediyorum kitabını 9786052691182 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Kendimi Boşlukta Hissediyorum pdf oku indir.

Kendimi Boşlukta Hissediyorum pdf indir

Bazı zaman fazla ister durursun ya hani. Bazı zaman de o istediğin eğer olmasa adeta dünya tersine dönecek sanırsın. Ama öyle bir zaman gelir ki… Ve o istediğin öyle bir olur ki… Olur olmasına ama: “Tam da senin istediğinin, tam zıddı olur.”
 
Ve o andan ibu yana, başlar her şey art arda gelmeye. Bu hâllerin ardı arkası kesilmez bir türlü, dertlerin bini bir paradır artık; sırameşeler gibi gelmeye devam eder her şey. Bu hâller, insanı öyle bir hâle getirir ki: “Kendimi boşlukta hissediyorum! Hayatta hiçbir şeyden lezzet alamıyorum! Ölü gibiyim şu hayatta!” dedirtir.
 
“Ve bir teselli, bir çıkış, bir kapı, bir anahtar ararsın girdiğin bu çıkmaz sokakta.
 
İşte o anahtar, bu kitabın sayfalarında…”
 

Kendimi Boşlukta Hissediyorum kitap özeti

Kendimi Boşlukta Hissediyorum pdf oku

Kendimi Boşlukta Hissediyorum Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button