Pdf Kitap

Toksik İnsanlar: Günlük Hayatta Zor İnsanlarla Baş Etmek Pdf indir

Toksik İnsanlar: Günlük Hayatta Zor İnsanlarla Baş Etmek pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 9786052995631 sayfadan oluşan Toksik İnsanlar: Günlük Hayatta Zor İnsanlarla Baş Etmek kitabı TÜRKÇE olarak çıkarılmıştır. Bernardo Stamateas tarafından kaleme alınan Toksik İnsanlar: Günlük Hayatta Zor İnsanlarla Baş Etmek isimli kitap Gente Toxica dilinde ve Karton Kapak ebatındadır. Toksik İnsanlar: Günlük Hayatta Zor İnsanlarla Baş Etmek kitabını 28.11.2018 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Toksik İnsanlar: Günlük Hayatta Zor İnsanlarla Baş Etmek pdf oku indir.

Toksik İnsanlar: Günlük Hayatta Zor İnsanlarla Baş Etmek pdf indir

Günlük Hayatta Zor İnsanlarla Baş Etmek
 
“Değişim basittir, bugün vereceğiniz bir karara bağlıdır.”
 
Günlük yaşamımızda sorun çıkaran birden fazla insanla karşılaşırız. Otoriter, yüksekten bakan patronlar; suratsız komşular; kıskanç meslektaşlar veya sınıf dostları; her şeyden bizi sorumlu tutan akrabalar; burnu büyük, asabi, yalancı kadın ve adamlar. Tüm bu “toksik” insanlar bize hastalık verir ama bazıları mevcuttur ki hayatlarımızı mahvedebilir, hayallerimizi suya düşürebilir ve hedeflerimize ulaşmamızı engelleyebilir.
 
“Toksik” insanları nasıl tanıyabiliriz?
 
Sınırlar koyarak kendimizi nasıl koruyabiliriz?
 
Bernardo Stamateas bu sorulara net ve ikna edici yanıtlar veriyor. Tavsiyeleri kişisel ilişkilerimizi daha olumlu ve sağlıklı kılacak. Kısa olaraksı, çok daha mutlu olmamıza yol gösterecek.
 

Toksik İnsanlar: Günlük Hayatta Zor İnsanlarla Baş Etmek kitap özeti

Toksik İnsanlar: Günlük Hayatta Zor İnsanlarla Baş Etmek pdf oku

Toksik İnsanlar: Günlük Hayatta Zor İnsanlarla Baş Etmek Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button