Pdf Kitap

Kuantum Psikolojisi Pdf indir

Kuantum Psikolojisi pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 144 sayfadan oluşan Kuantum Psikolojisi kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Şule Çolakel tarafından kaleme alınan Kuantum Psikolojisi isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 13.5 x 21 cm ebatındadır. Kuantum Psikolojisi kitabını 9786257725545 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Kuantum Psikolojisi pdf oku indir.

Kuantum Psikolojisi pdf indir

“İnsan yavrusu”nun dünyaya geldiğu andan, hatta ana rahminden bu yana geçirdiği psikolojik ve fiziksel süreç, bilimsel incelemelerin temel konularından biri olmuştur. Bu kitapta, insanın yaşam akışındaki etkileri ve bunun yanı sıra kuantum fiziğinin psikoloji bilimi üzerindeki etkilerini de gözlem, deneyim ve bilimsel araştırmalar ışığında okuyacaksınız.
İnsan, enerjiden oluşan bir varlıktır. Atomun en ufak parçacığı olan kuantlardan oluşmuş bir bedeni mevcuttur. Bu bedenin üzerine fizyolojik bedeni giydirilmiştir.
Gelecek, düşünce gücüyle yaptığımız işlerle şekillenecek.
Belki de beyinlerimiz birer zaman makinesidir, geçmiş ve gelecekten gelen mesajları alabilen ve gönderebilen makineler…
“Bu kitabın yazılma amacı, ‘insanın yavrusunun’ üzerindeki yüklere dikkat çekmektir. Fiziken uyumsuz olduğu bir âlemde içten gelen dürtülerini dıştan gelen baskılara göre yönetebilmesinin ne kadar zor olduğun anlamaya ve anlatmaya çalışıyorum…” diyor Şule Çolakel.
 
Ömer Hayyam’ın, rubaisinde de anlamaya çalıştığı bu olabilir mi?
“Yolumun üzerinde bir tuzak kurdun,
Bir de diyorsun ki: Yürü, iznim var!
Cihanda kudretin her yere hâkim,
Beni yürüten sen, adım günahkâr”

Kuantum Psikolojisi kitap özeti

Kuantum Psikolojisi pdf oku

Kuantum Psikolojisi Pdf indir

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button