Tarih Kitapları

Spinoza Mucizesi Pdf indir

Spinoza Mucizesi pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 9786254050688 sayfadan oluşan Spinoza Mucizesi kitabı TÜRKÇE olarak çıkarılmıştır. Frederic Lenoir tarafından kaleme alınan Spinoza Mucizesi isimli kitap Le Miracle de Spinoza dilinde ve Karton Kapak ebatındadır. Spinoza Mucizesi kitabını 07.09.2020 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Spinoza Mucizesi pdf oku indir.

Spinoza Mucizesi pdf indir

Yirmi üç yaşındayken sapkınlık suçlamasıyla Yahudi cemaatinden atılan Baruch Spinoza, yaşamını felsefeye vakfetmeye karar verir. Amacı “üstün ve daimi bir sevincin hazzını kendisine sonsuza dek verecek” gerçek iyiyi bulmaktır. Hayatının kalan yirmi senesinde devrimci bir eser inşa edecek, filolojinin, sosyolojinin ve etolojinin bunun yanında derinlik psikolojisinin de fikir babalarından biri olmayı başaracaktır. Ama hepsinden mühimsi, arzuyu ve hazzı merkeze alan, Tanrı, ahlak ve mutluluk tasavvurumuzu sarsacak bir felsefenin mucidi olacaktır.
“Spinoza birden fazla açıdan zamanının çok ilerisindeydi, ama yalnızca bu da değil: Bizim zamanımızın da ilerisindedir. Spinoza ‘mucizesi’ derken kastettiğim budur.”

Spinoza Mucizesi kitap özeti

Spinoza Mucizesi pdf oku

Spinoza Mucizesi Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button