Edebiyat Kitapları

Çocukluğun Sonu Pdf indir

Çocukluğun Sonu pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 9786053755111 sayfadan oluşan Çocukluğun Sonu kitabı TÜRKÇE olarak çıkarılmıştır. Arthur C. Clarke tarafından kaleme alınan Çocukluğun Sonu isimli kitap Childhood’s End dilinde ve Karton Kapak ebatındadır. Çocukluğun Sonu kitabını 22.03.2019 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Çocukluğun Sonu pdf oku indir.

Çocukluğun Sonu pdf indir

Bilinmeyenin korkusu, geçmişten değil de gelecekten kalma bir anı olabilir mi?
1953’te yayımlanan Çocukluğun Sonu, Arthur C. Clarke’ın bir bilimkurgu yazarı olarak tanınmasını sağlayan, yirminci yüzyıla ismini duyuran mühim romanlardan biri. 2015’te televizyona uyarlanarak dizi haline getirilen ve bilimkurgu takipçileri için yeniden gündeme gelen bu eserin gücü, insanlığın geleceğine dair en özgün ve düşündürücü yorumlardan birini sergilemesinde gizli.
Dünya üzerindeki uygarlığımızın kaderini, insan neslinin akıbetini irdeleyen Çocukluğun Sonu, ters köşeye yatıran bir “öteki” anlatısı, değişik bir uzaylı istilası öyküsü, ütopya ve distopya arasındaki ince çizgiye dair, kalın harflerle tarihe geçen bir bilimkurgu klasiği…
“Böyle bir kitap senelerdır yazılmadı.” –C. S. Lewis
“Ürkütücü derecede mantıklı, inandırıcı ve acımasız bir kehanet girişimi. Clarke gerçek bir usta.” –Los Angeles Times

Çocukluğun Sonu kitap özeti

Çocukluğun Sonu pdf oku

Çocukluğun Sonu Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button