Tarih Kitapları

Devrimin Ayak Sesleri Pdf indir

Devrimin Ayak Sesleri pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 704 sayfadan oluşan Devrimin Ayak Sesleri kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Vehbi Bardakçı tarafından kaleme alınan Devrimin Ayak Sesleri isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 14 x 21 cm ebatındadır. Devrimin Ayak Sesleri kitabını 9786059330138 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Devrimin Ayak Sesleri pdf oku indir.

Devrimin Ayak Sesleri pdf indir

Mustafa Kemal Atatürk üzerine şüphesiz çok şeyler yazıldı çizildi, fakat hiçbiri, Türkiye siyasi tarihinin bu en mühim kırılma noktasını ve saltanatın küllerinden çiçeği burnunda bir ülke yaratan büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk’ü bu kadar etkileyici, bu kadar sıcak ve yalın anlatmadı.
Yazarın kendine özgü yazma tekniği ve üslubuyla, özellikle de “Adanmış Hayatlar” ve “Koza Karanlığı” serilerinde başarıyla kullandığı akıcı ve şiirsel diliyle ortaya olağanüstü bir Mustafa Kemal romanı çıktı. Bu romanı elinizden bırakamayacak, okudukça okumak isteyeceksiniz.
Sofya-İstanbul arasında tren yolculuğuyla başlayan bu roman, Çanakkale Savaşları, Milli Mücadele, Cumhuriyet ve devrimlere kadar olan süreci kapsıyor. Lakin bütün bu sürede Mustafa Kemal’in yalnızca askerî dehası ve dünya emperyalistlerine karşı onurlu direnişi anlatılmıyor, onun duygusal ve özel dünyası da bir sanatçı hassaslığı ve inceliğiyle ustaca işleniyor. Bu romanı çok seveceksiniz. Gerçek bir kahramanla heyecanlanacak, onunla umutlanacak, onunla üzülecek, onunla sevinecek, bütün bu duyguları benliğinizde hissederek yaşarken, bir ülkenin sıra sıra nasıl kurulduğuna da tanıklık edeceksiniz.

Devrimin Ayak Sesleri kitap özeti

Devrimin Ayak Sesleri pdf oku

Devrimin Ayak Sesleri Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button