Edebiyat Kitapları

Sana Bağlandım (Crash Serisi 3) – Nicole Williams PDF indir

Sana Bağlandım (Crash Serisi 3) – Nicole Williams, pdf kitap bölümümüzde 2015 senesinde kaleme alınan Sana Bağlandım (Crash Serisi 3) – Nicole Williams kitabını sizlerle paylaştık. Sana Bağlandım (Crash Serisi 3) – Nicole Williams kitabının detayları..

Sana Bağlandım (Crash Serisi 3) – Nicole Williams – Özeti

Sana Bağlandım (Crash Serisi 3) – Nicole Williams

Sana Bağlandım (Crash Serisi 3) – Nicole Williams

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
2015
Eklenme: Temmuz 9th, 2020
Dil: Türkiye
Sayfa: 346
Yazar: Nicole Williams
724

Futbol. Şöhret. Meraklı gözler. Jude ve Lucy, artık nişanlıdırlar. Üstesinden geldikleri onca şeyden sonra mutluluğu yakalarlar…

En azında öyle olduğunu sanırlar. Ama hiçbir mutluluk sonsuza kadar sürmez.

Jude’un senelerdır hayalini kurduğu şey gerçekleşir ve beklediği seçmeler sonuçlanır. Jude, artık San Diego’da ünlü bir futbol oyuncusudur. Lakin bu Luce’un beklediği şey değildir.

Para, şan ve şöhret… Korkular, tereddütler, ihtiras ve yanlış anlaşılmalar içinde birbirlerinden başka güvenecek kimseleri olmayan iki âşık… Jude ve Lucy’nin çalkantılarla dolu bu macerasında, aşk her şeyin üstesinde gelebilecek midir?

Roman’dan Alıntı:

Yukarı, aşağı. Dön, dolaş. Sallan ve tekrar et. Bizim tarzımız buydu. Bu bizim dünyamızdı.

Yanımda Jude Ryder gibi bir adam varken, yaşamın inişleri en dipte, çıkışları en yüksekteydi. Bu bizim ger­çekliğimiz, bizim hikayemiz… Bizim aşk hikayemizdi.

Kavga edip, barıştık. İşleri berbat edip, özür diledik. Ya­şadık ve öğrendik. Jude ve ben, ilişkimiz boyunca birden fazla hata yaptık ama bir şeyde hiç yanlışlık yoktu: Bir birimize duyduğumuz ölümsüz aşk .

İşte benim yaşamım buydu.Ve ne vardı biliyormusunuz?

Hayat bi hayli güzeldi.

Bir önceki yazımız olan Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 – Marie Lu başlıklı kitabımızda Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2, Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 ekitap indir ve Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 ekitap oku ile ilgili bilgiler verilmektedir.

 

Related Articles

Back to top button