Pdf Kitap

Sarıçiçek PDF indir

Sarıçiçek PDF indir, PDF kitap bölümünde Sarıçiçek PDF indir kitabını ele aldık. Sarıçiçek PDF indir PDF indirme linki yazımızın detaylarında..

Sarıçiçek PDF indir

Sarıçiçek Kitap Özeti

Yazgı; insanı bilinmezlerden alıp, uçsuz bucaksız bir boşluğun kucağına atar kimi zaman. Kimi zaman de umulmadık bir zamanda çorap örer insanoğlunun başına. Yitirdikleri ile yitirilenler bir olmaz, yitirdiklerinin kaderleri kendiyle sonlanmıştır fakat ya yitirilenler… İşte yitirilenler için bir kıymet, bir ağıt olmak istiyor bu satırlar. Kendi halinde, Sarıçiçek`in yamacına hayalle tutunarak yaşayan bir gencin asla neden yokken yitirdikleriyle yüzleşmesi ve onların peşinden ağıtlarıyla birlikte acıları. Fakirliğin bir yazgı mi sorusu ve ihtirasla kıskançlığın insan ruhundaki hezeyanları; bu kitabın satırları arasına sıkıştırılmış birkaç anekdot…Anılar ve acılar; yaşamın insana sunmuş olduğu bir avuçluk aldatmaca, yalan bir dünya! Sarıçiçek PDF E-Kitap

Sarıçiçek (PDF olarak indir)

Sarıçiçek (Epud olarak indir)

Sarıçiçek (Word doc. olarak indir)

Sarıçiçek PDF indir Bu Türü sevenler için bilhassa okunmasını tavsiye edebileceğimiz müthiş bir kitap. Öteki eserlere bakmak için Pdf Kitap İndir linkinden birbirinden güzel kitap özetlerine bakabilirsiniz. ”Sarıçiçek PDF kitap indir” Kitabı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle yorum olarak paylaşırsanız mutlu oluruz. Kitap isteklerinizi daima dikkate alıyoruz. Okumak ruhun oksijenidir!

 

Related Articles

Back to top button