Pdf Kitap

Tarihi Sen Yaz! Pdf indir

Tarihi Sen Yaz! pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 168 sayfadan oluşan Tarihi Sen Yaz! kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Emre Tilev tarafından kaleme alınan Tarihi Sen Yaz! isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 13.5 x 21 cm ebatındadır. Tarihi Sen Yaz! kitabını 9789752477445 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Tarihi Sen Yaz! pdf oku indir.

Tarihi Sen Yaz! pdf indir

Onlar hayal ettiler. Hedeflerine odaklandılar. Avantajlarını doğru değerlendirdiler. Dezavantajları vardı, avantaja dönüştürdüler. Başarısızlıkları tattılar ama öfkelerini başarılarının hizmetine verdiler. Defalarca düştüler ve her seferinde kalktılar. Kalabalıklar içinde yalnız kaldılar. Umutlarını asla kaybetmediler. En çok da, onlar çok çalıştılar.
 
Bu aslında senin hikâyen.
 
Sınırlarını sen belirlersin, anahtar sende saklı. Hayat, kaybettiklerinden ve kaçırdığın fırsatlardan ibaret değil. Hayatı sen, fırsatları doğru görerek şekillendireceksin. O zaman avuçlarının içindeki yaşamının fırsatlarına bir bak ve kendine sor. Hazır mısın? Hangisi için hazırsın? Onlar hazırdılar ve yakaladılar. Tarih, hayıflananları yazmadı, yazmayacak. Sen tarihi yazmak istemez ve o an için hazır olmazsan, senin için kim yazar? Kimse. O zaman haydi kalk ve yap!
 
Kendi hikâyeni yazmaya hazır mısın?
 
Tarihi sen yazmaya hazır mısın?

Tarihi Sen Yaz! kitap özeti

Tarihi Sen Yaz! pdf oku

Tarihi Sen Yaz! Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button