Ders Kitapları

2022 KPSS Eğitim Bilimleri 7 Fasiküllü Deneme Pdf indir

2022 KPSS Eğitim Bilimleri 7 Fasiküllü Deneme pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde Karton Kapak sayfadan oluşan 2022 KPSS Eğitim Bilimleri 7 Fasiküllü Deneme kitabı 1. Hm. Kağıt olarak çıkarılmıştır. Aslan Soner Hüseyin Küçüksubaşı tarafından kaleme alınan 2022 KPSS Eğitim Bilimleri 7 Fasiküllü Deneme isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve ebatındadır. 2022 KPSS Eğitim Bilimleri 7 Fasiküllü Deneme kitabını 9786257896955 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. 2022 KPSS Eğitim Bilimleri 7 Fasiküllü Deneme pdf oku indir.

2022 KPSS Eğitim Bilimleri 7 Fasiküllü Deneme pdf indir

ÖSYM’nin geçen sene Eğitim Bilimleri soru mantığını genel anlamda değiştirdiğine şahit olduk. 
KR AKADEMİ 7 Fasikül Denemedeki 560 Sorunun %100’ü yeni sisteme göre taze taze bir araya getirdik.
Öncüller, yorumlar, sonuç çıkarmalar, MEB kazanımlarını birebir uyguladık.
Fasiküller halinde bir araya getirilen deneme kitapçıklarını sıra sıra çıkararak gerecek sınav deneyimini yaşayabilirsiniz.
 
Tüm denemeler pdf çözümlü:
Çözümler nasıl? Çözümlerde amaç yalnızca açıklama olmamalıdır. Amacımız geniş bir şekilde ve anlaşılır çözümlerle iyi bir tekrar yapmanızı sağlamaktı, bunu da başardık
7 Denemeyi bitirdiğinizde Sınavla birebir uyumlu en iyi provayı ve çözümlerle de kalıcı tekrarı yapmış olacaksınız.
 
Şimdi söz Soner Hocamızda
 
Değerli öğretmen dostlarım;
KR Akademi ailesinin desteği ile bir araya getirdiğimız bu çalışmada sizlerin gerek konu eksiklerinizi görmeniz gerekse konu tekrarını sağlamanızı amaçladık. Bu zorlu zamanda yapılan en büyük hata, bireylerin sürekli olarak konu çalışıp, soru çözümünü göz ardı etmeleridir. Özellikle, ilk kez KPSS’ye bir araya getirilen öğretmen dostlarımızda bu hata çok fazla görülür. Çünkü bu bireyler konuyu unuturum korkusuyla sürekli olarak konu tekrarı yapıp, soru çözümünü göz ardı etmektedirler. Bu nedenle, tabi ki konu çalışmayı ihmal etmeden önce ders ders taramalara yoğunlaşılmalı ardından ise sizin için bir araya getirdiğimız bu çalışma gibi sınav saati ve süresine uygun denemelerle soru pratiğini sağlamalıdır. Bu çalışmamızda hem eğitim bilimleri testimizde çok fazla karşımıza çıkan sorulara yoğunlaşılmaya çalışılırken hem de son senelerda değişen soru formatı yakalanmaya çalışılmıştır.
 
Bu denemelerimizi çözerken lütfen sınav saati ve zamanını dikkate almanız yanında bir deneme defteri tutarak özellikle de karıştırılan kavramları not edip bu kavramlara yoğunlaşınız.
 
Kesinlikle unutulmaması gereken husus ise KPSS ertelemeyi, üşenmeyi sevmez.
 
Bu nedenle öğrencilerimize ve hayallerimize kavuşma yolunda her daim desteğimizi esirgemeyeceğimizi unutmadan, hedefe kitlenin ve her boşluğa düştüğünüzde iki mühim parolayı unutmayın. “O sene bu sene” ve “Naz niyaz Yok”
Aslan Soner
(Bir Öğretmen)

2022 KPSS Eğitim Bilimleri 7 Fasiküllü Deneme kitap özeti

2022 KPSS Eğitim Bilimleri 7 Fasiküllü Deneme pdf oku

2022 KPSS Eğitim Bilimleri 7 Fasiküllü Deneme Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button