Çocuk Kitapları

Şanslı Adında Bir Kuzu Pdf indir

Şanslı Adında Bir Kuzu pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde TÜRKÇE sayfadan oluşan Şanslı Adında Bir Kuzu kitabı 140 olarak çıkarılmıştır. Helen Peters tarafından kaleme alınan Şanslı Adında Bir Kuzu isimli kitap 9789752523401 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatındadır. Şanslı Adında Bir Kuzu kitabını 03.06.2021 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Şanslı Adında Bir Kuzu pdf oku indir.

Şanslı Adında Bir Kuzu pdf indir

Jasmine’in babası bir çiftçi, annesi ise bir veteriner. Jasmine bu yüzden vaktinin çoğunu hayvanlarla ilgilenerek ve onları beladan uzak tutmaya çalışarak geçiriyor. Ne yazık ki çoğu zaman bunu başaramayıp başını büyük dertlere sokuyor…

Kuzulama aylarında işi başından aşkın olan Jasmine, öte yandan öksüz kalmış yavru kuşlarla ilgilenirken, öte yandan da annesini kaybeden minik bir kuzuya sahip çıkar. Sorumluluğunu üstüne aldığı bu hayvanları, kendilerine yetecek kadar büyüdüklerinde doğal mekanlarına bırakması gerektiğini bilse de Şanslı adını verdiği kuzuyla arasında derin bir bağ kurar. Acaba anne ve babası, Şanslı’nın onunla kalmasına izin verecek mi? Yoksa bir gece yarısı aniden yaşanan beklenmedik bir olayla Jasmine, Şanslı’dan sonsuza dek ayrılmak zorunda mı kalacak?
 

Şanslı Adında Bir Kuzu kitap özeti

Şanslı Adında Bir Kuzu pdf oku

Şanslı Adında Bir Kuzu Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button