Tarih Kitapları

Cumhuriyetin Önsözü Çanakkale’de Yazıldı Pdf indir

Cumhuriyetin Önsözü Çanakkale’de Yazıldı pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 222 sayfadan oluşan Cumhuriyetin Önsözü Çanakkale’de Yazıldı kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Mustafa Kemal Tutkun tarafından kaleme alınan Cumhuriyetin Önsözü Çanakkale’de Yazıldı isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 13.5 x 19.5 cm ebatındadır. Cumhuriyetin Önsözü Çanakkale’de Yazıldı kitabını 9786056985652 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Cumhuriyetin Önsözü Çanakkale’de Yazıldı pdf oku indir.

Cumhuriyetin Önsözü Çanakkale’de Yazıldı pdf indir

29 Ekim 1923 tarihinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin Önsözü, 1915 senesinde 300 binden fazla Mehmetçiğin teri/kanı ile Gelibolu Yarımadası’nda yazılmıştır.
Bugün hala insanlarımız arasında “Bizler – Ötekiler” gibi ayrıştırıcı tabirler kullanılabiliyorsa, “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” adına içeride ve dışarıda bazı sorunlarla boğuşuyorsak, “Çanakkale 1915 kazanımlarını insanlarımıza halâ benimsetememişiz” demektir. 
Bu kitabı yazmadaki amacım; Anadolu coğrafyasında “Bir Olmak, Duru Olmak, İri Olmak, Diri Olmak” adına Çanakkale 1915 kazanımlarından nasıl istifade etmemiz gerektiğine ilişkin bilgi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmaktır. 

Cumhuriyetin Önsözü Çanakkale’de Yazıldı kitap özeti

Cumhuriyetin Önsözü Çanakkale’de Yazıldı pdf oku

Cumhuriyetin Önsözü Çanakkale’de Yazıldı Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button