Çocuk Kitapları

Templeton İkizleri Perde Arkasında (Karton Kapak) Pdf indir

Templeton İkizleri Perde Arkasında (Karton Kapak) pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 260 sayfadan oluşan Templeton İkizleri Perde Arkasında (Karton Kapak) kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Ellis Weiner tarafından kaleme alınan Templeton İkizleri Perde Arkasında (Karton Kapak) isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 15 x 20 cm ebatındadır. Templeton İkizleri Perde Arkasında (Karton Kapak) kitabını 9786059781459 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Templeton İkizleri Perde Arkasında (Karton Kapak) pdf oku indir.

Templeton İkizleri Perde Arkasında (Karton Kapak) pdf indir

Templeton ikizleri yeniden karşınızda! Ve bu sefer perde arkasına geçiyorlar!
John ve Abigail Templeton’ı en son gördüğümüzde babalarını, babalarının icadını ve gülünç köpeklerini korkunç Dean kardeşlerden kurtarmakla meşguldüler. Bu çiçeği burnunda macerada, Profesör SSBA (Sahne Sanatları ve Bilimleri Akademisi) tarafından başka bir olağanüstü (ve teatral) icat yapması için işe alınıyor.
Yeni bir okul, yeni bir icat ve çiçeği burnunda bir dadı…  ama Dean. D. Dean ve Dan D. Dean eski âdetlerinden vazgeçmiyorlar. Bundan dolayı Abigail ve John yeniden zekâlarını, cesaretlerini ve hobilerini (yani örtük bulmaca çözmek ve bateri çalmak) tercih ederek günü kurtarmak zorundalar. 
Sekiz yaş ve üstü çocukların ilgiyle takip ettiği bu seride sizleri sürükleyici bir macera, geveze bir yazar ve gözalıcı bir tasarım bekliyor! 

Templeton İkizleri Perde Arkasında (Karton Kapak) kitap özeti

Templeton İkizleri Perde Arkasında (Karton Kapak) pdf oku

Templeton İkizleri Perde Arkasında (Karton Kapak) Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button