Pdf Kitap

2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Matematik Soru Bankası Pdf indir

zberbozan Matematik Soru Bankası PDF

2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Matematik Soru Bankası pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 480 sayfadan oluşan 2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Matematik Soru Bankası kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Komisyon tarafından kaleme alınan 2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Matematik Soru Bankası isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 19.5 x 27.5 cm ebatındadır. 2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Matematik Soru Bankası kitabını 9780202188768 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. 2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Matematik Soru Bankası pdf oku indir.

Ezberbozan Matematik Soru Bankası pdf indir

Değerli Adaylar; Bu kitap Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek Testinde mühim bir yer tutan “Matematik ve Geometri” kapsamı içindeki 30 soruyu etkili bir biçimde çözebilmeniz maksadıyla hazırlanmıştır. Kitabımız, her soru için anlaşılır bir dilde hazırlanmış çözümlü anlatım ve açıklamalar içermektedir.

Çalışmalarınız boyunca QR kod ile erişebileceğiniz soru çözümlerinden yararlanmanız, konulara dair detaylarınızı pekiştirmenizi ve konuları tüm ayrıntı kısmı ile öğrenmiş olmanızı sağlayacaktır. Soruların çeşitliliği tercih edilirken en fazla zorlandığınız soru tipleri, ÖSYM’nin şuana dek bir araya getirdiği sınavlarda çıkmış ve bundan sonra hazırlayacağı sınavlarda da çıkabilecek soru tipleri referans alınmış bunun bunun yanında konuyu pekiştirmenize yol gösterecek düzeyde aşağı yukarı tüm soru tiplerine değinilmiştir.

Yoğun bir araştırma ve çalışma süreci ile hazırlanmış olan bu kitapla alakalı görüş ve önerilerinizi bizimle pegem@pegem.net e-posta adresimizden yahut 0 538 594 92 40 WhatsApp hattımız aracılığı ile paylaşabilirsiniz. Kitabın çalışmalarınızda yararlı olması dileğiyle, KPSS’de ve meslek yaşamınızda başarılar.
Pegem Akademi

2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Matematik Soru Bankası kitap özeti

2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Matematik Soru Bankası pdf oku

Ezberbozan Matematik Soru Bankası Pdf indir

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button