Akademik Kitaplar

2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Coğrafya Soru Bankası Pdf indir

2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Coğrafya Soru Bankası pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 208 sayfadan oluşan 2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Coğrafya Soru Bankası kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Komisyon tarafından kaleme alınan 2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Coğrafya Soru Bankası isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 19.5 x 27.5 cm ebatındadır. 2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Coğrafya Soru Bankası kitabını 9780202188782 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. 2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Coğrafya Soru Bankası pdf oku indir.

2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Coğrafya Soru Bankası pdf indir

Sevgili Adaylar,Bu kitap Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Genel Kültür Testinde mühim bir yer tutan “Coğrafya” kapsamı içindeki 18 soruyu etkili bir biçimde çözebilmeniz maksadıyla hazırlanmıştır.Kitabımız, her soru için anlaşılır bir dilde hazırlanmış çözümlü anlatım ve açıklamalar içermektedir. Çalışmalarınız boyunca QR kod ile erişebileceğiniz soru çözümlerinden yararlanmanız, konulara dair detaylarınızi pekiştirmenizi ve konuları tüm ayrıntı kısmı ile öğrenmiş olmanızı sağlayacaktır. Soruların çeşitliliği tercih edilirken en fazla zorlandığınız soru tipleri, ÖSYM’nin şuana dek bir araya getirdiği sınavlarda çıkmış ve bundan sonra hazırlayacağı sınavlarda da çıkabilecek soru tipleri referans alınmış bunun bunun yanında konuyu pekiştirmenize yol gösterecek düzeyde aşağı yukarı tüm soru tiplerine değinilmiştir.
Yoğun bir araştırma ve çalışma süreci ile hazırlanmış olan bu kitapla alakalı görüş ve önerilerinizi bizimle pegem@pegem.net e-posta adresimizden yahut 0 538 594 92 40 WhatsApp hattımız aracılığı ile paylaşabilirsiniz.
Kitabın çalışmalarınızda yararlı olması dileğiyle, KPSS’de ve meslek yaşamınızda başarılar.
Pegem Akademi

2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Coğrafya Soru Bankası kitap özeti

2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Coğrafya Soru Bankası pdf oku

2022 Genel Yetenek Genel Kültür Ezberbozan Coğrafya Soru Bankası Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button