Edebiyat Kitapları

Veda Ayşe Kulin Pdf indir

Veda Ayşe Kulin Everest Yayınları Pdf indir, kitap sever takipçilerimiz için  Veda Ayşe Kulin Everest Yayınları Kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Everest Yayınları aracılığıyla çıkarılan Veda Ayşe Kulin Everest Yayınları Kitabı 390 Sayfa sayfadan bir araya gelmektedir. 2. Hamur Kağıt baskı ile çıkan Veda Ayşe Kulin Everest Yayınları kitabı 13.50×19.50 cm‘dir. Ağustos 2021 nolu ISBN numarasına sahip Veda Ayşe Kulin Everest Yayınları kitabının yazarı Ayşe KulinVeda Ayşe Kulin Everest Yayınları PDF indirebilirsiniz. 

Veda Ayşe Kulin Everest Yayınları Kitabı Pdf indir

Ayşe Kulin, Osmanlı İmparatorluğunun son günlerinde, işgal altındaki İstanbulda bir konakta yaşananları anlatıyor bu kez. Son Maliye Nazırı ve ailesi aracılığıyla o dönemin resmini çizen Veda, çökmekte olan bir tarih ile yeni bir gelecek arayan Milliciler içinde sıkışan o dönem Osmanlı aydınının da öyküsünü dile getiriyor.

Ayşe Kulinin her zamanki ustalıklı ve sürükleyici üslubu ile okurlarının elinden bırakamayacakları bir kitap bu. Günümüz Türk edebiyatında hemen hemen eşsiz olan, biyografik veriler ile roman tekniğini birleştirmekteki ustalığını bir kez daha sergileyen Kulin, bu kez bir İstanbul öyküsü bir imparatorluk tarihini birlikte konu alıyor.

 

Related Articles

Back to top button