Çocuk Kitapları

Şifreli Mesajlar Gizli Ajanlar / Derslerle Başım Dertte -1 Pdf indir

Şifreli Mesajlar Gizli Ajanlar / Derslerle Başım Dertte -1 pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 72 sayfadan oluşan Şifreli Mesajlar Gizli Ajanlar / Derslerle Başım Dertte -1 kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Funda Özlem Şeran tarafından kaleme alınan Şifreli Mesajlar Gizli Ajanlar / Derslerle Başım Dertte -1 isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 13 x 20 cm ebatındadır. Şifreli Mesajlar Gizli Ajanlar / Derslerle Başım Dertte -1 kitabını 9786053743248 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Şifreli Mesajlar Gizli Ajanlar / Derslerle Başım Dertte -1 pdf oku indir.

Şifreli Mesajlar Gizli Ajanlar / Derslerle Başım Dertte -1 pdf indir

Herkese Merhabalar benim adım Yağmur. Okulu sevsem de derslerle biraz başım dertte. Abim olacak Bulutla da çok iyi anlaşmaya vardığımız söylenemez. Neyse ki en yakın dostum Damla var. Onunla her şeyimizi paylaşırız. Sevincimizi poblemlerimızı hatta kurabiyelerimizi bile.

Öğretmenimiz Türkçe dersinde mektup yazmayı öğreneceğimizi dile getirdiğinde aklıma göz alıcı bir fikir geldi Şifreli sözcükler tercih ederek Damla’yla birbirimize mesaj yazmak Başlarda çok eğlendik ta ki öğretmenimiz fark edene kadar…

Şifreli Mesajlar Gizli Ajanlar / Derslerle Başım Dertte -1 kitap özeti

Şifreli Mesajlar Gizli Ajanlar / Derslerle Başım Dertte -1 pdf oku

Şifreli Mesajlar Gizli Ajanlar / Derslerle Başım Dertte -1 Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button