Çocuk Kitapları

Kalemler Yaşar Kemal Pdf indir

Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları Pdf indir, kitap sever takipçilerimiz için  Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları Kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Yapı Kredi Yayınları aracılığıyla çıkarılan Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları Kitabı 48 Sayfa sayfadan bir araya gelmektedir. 2. Hamur Kağıt baskı ile çıkan Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları kitabı 13.50×19.50 cm‘dir. Mart 2021 nolu ISBN numarasına sahip Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları kitabının yazarı Yaşar KemalKalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları PDF indirebilirsiniz. 

Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları Kitabı Pdf indir

Yaşar Kemal’in “Kalemler” hikayesi.

Türkiye edebiyatının büyük ustası Yaşar Kemal’in yazdığı “Kalemler”, bir hayli etkili ve sarsıcı bir öykü. Şimdi bu öykü, Sedat Girgin’in fotoğraflarıyle yeni bir baskıyla okurlarıyla buluşuyor.

“Kırmızısı, beyazı, karası, mavisi, turuncusu. Bir araya getirince kalemlerini, bir renk harmanı oluyordu. Gerçekten bir kalem harmanına benziyordu, ışıklı. Kalemleri okula getirecek, getirecekti ama, ya sorarlarsa bu kalemleri nereden aldın diye. Ne diyecekti, ne diyebilirdi.

O kadar çocuğun içinde Çöpçübaşı babam çöplerin içinden topladı bu kadar kalemi diyemezdi ki… Ölse de, kesseler de, kanını iyice akıtsalar da diyemezdi ki. Nasıl derdi. Ama mutlaka getirmeli, dostlarına kalemlerini göstermeliydi.”

Etiketler: Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları Pdf oku , Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları Pdf kitap indir, Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları pdf oku ücretsiz, Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları kitap indir ücretsiz, Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları pdf indir yandex, Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları pdf oku özet, Kalemler Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları kitap özeti. 

 

Related Articles

Back to top button