Ders Kitapları

2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 Pdf indir

2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 80 sayfadan oluşan 2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Arzu Seçgin tarafından kaleme alınan 2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 19 x 27 cm ebatındadır. 2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 kitabını 9786257184366 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. 2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 pdf oku indir.

2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 pdf indir

Sevgili meslektaşlarım
 
Sizler için yeni bir araya getirdiğim Temel Psikolojik Kavramlar modülü ile tekrar buluştuk. Alanda bulunan ve öğrenci dostlarımızın zorlandığı derslerden birisi olan Temel Psikolojik Kavramlar dersine ait karıştırma ihtimaliniz olan kavram ve konular üzerinde yoğunlukla durup, çözümlerde olabilecek olduğunca her ayrıntısına inmeye özen gösterdik.
 
Bunun yanı sıra gelme ihtimali olan konu ve kavramlara yönelik olarak bol soru ve çözümlerine kitabımızda yer verdik.
 
Modül setimizin ilki Psikolojik Danışma İlke, Kuram ve Teknikleri; ikincisi Grupla Psikolojik Danışma ve üçüncü olarak da Temel Psikolojik Kavramlar olarak çıkardık ve devamını da dönem içinde çıkartmış bulunacağız.
 
Sevgili dostlarım ÖSYM tarafından yapılan PDR ÖABT sınavında her sorunun oldukça önemi mevcuttur. Khadise gibi görünen ve ayrıntı analiz gerektiren sorular karşısında sizlere yardımcı olma adına çıktığımız bu yol da desteğini hiçbir zaman üzerimden çekmeyen sevgili eşim Enver SEÇGİN’e ve Pelikan Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni sevgili arkadaşım Gamze Çelik’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım
 
En son da ÖSYM’nin sınavlarında baz aldığı akademik kaynak kökenli sorularımın her birinize yararlı bulunacağını ve sizlerinde kendi öğrencilerine ulaşmasında bir basamak bulunacağını temenni eder, bol başarı ve şans dileklerimi sunarım 

2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 kitap özeti

2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 pdf oku

2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button