Edebiyat Kitapları

Metrestepe – Üstün Dökmen PDF indir

Metrestepe – Üstün Dökmen, pdf kitap bölümümüzde 2013 senesinde kaleme alınan Metrestepe – Üstün Dökmen kitabını sizlerle paylaştık. Metrestepe – Üstün Dökmen kitabının detayları..

Metrestepe – Üstün Dökmen – Özeti

Metrestepe – Üstün Dökmen

Metrestepe – Üstün Dökmen

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
2013
Eklenme: Temmuz 6th, 2019
Dil: Türkçe
Sayfa: 232
Yazar: Üstün Dökmen
991

Metristepe nasıl Metrestepe oldu?

Kurtuluş Savaşı’nın yapıldığı alanlardan bir diğeride Bozüyük yakınlarındaki Metristepe’dir. Kurgu bu ya, bir inşaat şifrketi, 2000’li senelerda Metristepe yakınlarında, villalardan bir araya gelen bir site yapar,

Metristepe Manzaralı Villalar diye satılır evler. Sitenin adı Metristepe’dir fakat bir çok varlıklı erkek metresini bu villalara yerleştirdiği için olsa gerek, sitenin adı zamanla Metrestepe Villalarına çıkar.

Bu villalarda, Metristepe Savaşı’na katılanların torunları oturmaktadır şimdi. Bu romanın kahramanı Nurşen, Metrestepe villalarına yerleşen sakinlerden biridir fakat yaşamın ona neler getireceğini bilememektedir.

Anadolu’nun ağacı az, tozu bol bir şehriydi; her şeye rağmen güzeldi. Bu taşra şehrinin sabahında halen trafik başlamamıştı. Şehir parkının akşamdan kalmış kuşları, güneş bastırmadan önceki son şarkılarını dile getiriyorlardı.

Kimi esnaf kepengini kaldırmış, dükkânı’nın önünü sulamıştı. Mağazaların olduğu caddeler, sabah serinliğinde toprak ve çamur kokuyordu. Şehrin ileri gelen zenginlerinden Abdülrezzak Bey, o gün mağazaya gitmeyecekti, şehir dışında işi vardı.

Mağazayı yardımcıları açacaktı. Abdülrezzak Bey ve karısı Nuriye Hanım, o gün sabah namazından sonra yatmamışlardı. Nuriye Hanım kocasının valizini hazırlıyordu. İçinde, adını, nedenini bilmediği, tanımadığı, tanımlayamadığı bir sıkıntı vardı

Nuriye Hanım’ın. Kocası yola çıkacağı için sıkıntı duyduğunu düşündü. Aslını söylemek gerekirse kocası ne zaman bir iş yolculuğuna çıksa, endişelanırdı.

Bir önceki yazımız olan Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 – Marie Lu başlıklı kitabımızda Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2, Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 ekitap indir ve Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 ekitap oku ile ilgili bilgiler verilmektedir.

 

Related Articles

Back to top button