Felsefe Kitapları

Ölmeden Önce Ölünüz – Osho PDF indir

Ölmeden Önce Ölünüz – Osho, pdf kitap bölümümüzde Kasım 2011 senesinde kaleme alınan Ölmeden Önce Ölünüz – Osho kitabını sizlerle paylaştık. Ölmeden Önce Ölünüz – Osho kitabının detayları..

Ölmeden Önce Ölünüz – Osho – Özeti

Ölmeden Önce Ölünüz – Osho

Ölmeden Önce Ölünüz – Osho

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
Kasım 2011
Eklenme: Aralık 6th, 2018
Dil: Türkce
Sayfa: 195
Yazar: Osho
1.773

Ölüm dıştaki herşeyinizi alır ve içsel olarak kendinizi geliştiremediğiniz taktirde doğal olarak hiçbir şeyi ölümden koruyamayacağınız ve sahip olduğunuz her şeyi yitireceğinize dair korku duyarsınız. Lakin içsel benliğinizi geliştirip, dış etkenlerden bağımsız olarak huzur, mutluluk, sükunet ve neşeye kavuşabilmişseniz, benliğinizin ait olduğu bahçeye varıp, saf bilincinizin açan çiçeklerini görebilmişseniz, ölüm korkusu diye bir konu sizin için söz konusu bile olamaz.

Yaşayabildiğiniz kadar yoğun ve dolu dolu yaşayın ki, yaşamın tadı, ölümün neden korkulacak bir şey olmadığına dair bir ipucu sunsun size. Yaşamınızı tanıdığınız taktirde, onun ışığında ölüm diye bir şeyin olmadığını anlarsınız. Kişinin fakat dolu dolu yaşayarak tanıyacağı bu yaşam sonsuzdur.

Siz yaşadıkça, bu sonsuzluk duygusu da eş zamanlı olarak ortaya çıkacaktır. Ne kadar yoğun yaşarsanız bu duyguyu da o kadar derinden hissedecek, ölümün olmadığını da o kadar bi hayli hızlı kavrayacaksınız.

Benim dinimde ölüm kutlanacak bir şeydir çünkü aslında ölüm diye bir şey yoktur. O yalnızca yeni bir yaşama açılan kapıdır.

Bir önceki yazımız olan Günahın Üç Rengi – Gülseren Budayıcıoğlu başlıklı kitabımızda Günahın Üç Rengi ekitap indir, Günahın Üç Rengi ekitap oku ve Günahın Üç Rengi pdf indir ile ilgili bilgiler verilmektedir.

 

Related Articles

Back to top button