Ders Kitapları

2021 ALES Sözel Yetenek Son Tekrar Konu Anlatımı Pdf indir

2021 ALES Sözel Yetenek Son Tekrar Konu Anlatımı pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 120 sayfadan oluşan 2021 ALES Sözel Yetenek Son Tekrar Konu Anlatımı kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. İhsan Güverçin tarafından kaleme alınan 2021 ALES Sözel Yetenek Son Tekrar Konu Anlatımı isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 16 x 24 cm ebatındadır. 2021 ALES Sözel Yetenek Son Tekrar Konu Anlatımı kitabını 9786257184496 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. 2021 ALES Sözel Yetenek Son Tekrar Konu Anlatımı pdf oku indir.

2021 ALES Sözel Yetenek Son Tekrar Konu Anlatımı pdf indir

Şu gök kubbe altında söylenmemiş söz yoktur.”
 
Lakin, bu sözü söyleyenlerin bilmediği bir şey var: terkip sırrı.
 
“Bütünde, parçalarının toplamından daha fazlası mevcuttur.” Terkibi oluşturan unsurlar her ne kadar bize aşina gelse ve onları önceden duymuş, görmüş olsak da terkip içinde yeni bir düzen oluşturdukları için ortaya önceden bilinmeyen bir şey çıkmış demektir.
 
Elinizde eski ve bildik bir sürü lego parçası olduğunu düşünün. Bu parçaları değişik kombinasyonlarda bir araya getirerek benzersiz şeyler uygulayabilirsiniz. Evet, parçalar eski ve bildiktir, fakat bu parçalar çiçeği burnunda bir terkibe girerek önceden görülmemiş yeniyi oluşturabilir.
 
16. yüzyıl divan şairi Zati, “Billah görün, âlemde mana dükendi, dirler; haşa ki mana dükene! Dünya dolu manadır, hüner bulmakdadır.” demiş. Üstadı yalancı mı çıkaralım? Düşündük, taşındık, çalıştık ve ortaya bu kitabı çıkardık.
 
Yolunuzu aydınlatması dileğiyle…

2021 ALES Sözel Yetenek Son Tekrar Konu Anlatımı kitap özeti

2021 ALES Sözel Yetenek Son Tekrar Konu Anlatımı pdf oku

2021 ALES Sözel Yetenek Son Tekrar Konu Anlatımı Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button