Çocuk Kitapları

Cadılar Savaşı 3 / Odi’nin Laneti Pdf indir

Cadılar Savaşı 3 / Odi’nin Laneti pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 520 sayfadan oluşan Cadılar Savaşı 3 / Odi’nin Laneti kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Maite Carranza tarafından kaleme alınan Cadılar Savaşı 3 / Odi’nin Laneti isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 12.5 x 19.5 cm ebatındadır. Cadılar Savaşı 3 / Odi’nin Laneti kitabını 9786053748953 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Cadılar Savaşı 3 / Odi’nin Laneti pdf oku indir.

Cadılar Savaşı 3 / Odi’nin Laneti pdf indir

Genç bir kız…
Büyük bir mücadele…
Kaçılamayacak bir kehanet…
Büyük bir savaş…

MAITE CARRANZA’NIN OLAĞANÜSTÜ ÜÇLEMESİ CADILAR SAVAŞI’NIN ÜÇÜNCÜ VE SON KİTABINDA DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR!

Omar’lar ve Odish’ler arasında yüzsenelerdır devam eden  savaş hiç bu kadar alevlenmemişti. Bu savaşa tek bir kişi son verebilir, o da kehanetin işaret ettiği, seçilmiş olan Anaid. 
 
Lakin halen çok genç olan Anaid, böyle bir görev için tecrübeli olmayan, üstelik bu zorlu vazifeye hazırlanırken bunun yanı sıra geçmişiyle de hesaplaşmak zorunda. Bir Omar olan annesi ve 
Odish’lerin en kuvvetlisü Buzlar Kraliçesi’nin oğlu olan babası arasında kalmamayı başarabilecek mi?
 
Seçilmiş, kaderin ona çizdiği yoldan gitmek zorunda mı? Güç asası hiç olmadığı kadar kudretli ve Anaid’i kendisine çağırıyor. Kehanet Anaid’i işaret ediyor ve Odi’nin laneti gerçekleşmek üzere… Kehanet gerçekleşirse, Anaid kendi klanına ve kendi ailesine karşı savaşmak zorunda kalacak. Lakin bilgelik ve sevgi kaderin yolunu değiştirebilir. 

Cadılar Savaşı 3 / Odi’nin Laneti kitap özeti

Cadılar Savaşı 3 / Odi’nin Laneti pdf oku

Cadılar Savaşı 3 / Odi’nin Laneti Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button