Çocuk Kitapları

İberistan / İbretler Ülkesi 3 Pdf indir

İberistan / İbretler Ülkesi 3 pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde TÜRKÇE sayfadan oluşan İberistan / İbretler Ülkesi 3 kitabı 152 olarak çıkarılmıştır. Christoph von Schmid tarafından kaleme alınan İberistan / İbretler Ülkesi 3 isimli kitap 9786052199664 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatındadır. İberistan / İbretler Ülkesi 3 kitabını 27.01.2021 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. İberistan / İbretler Ülkesi 3 pdf oku indir.

İberistan / İbretler Ülkesi 3 pdf indir

İnsan bir şeyi sabrederek isterse ona mutlaka ulaşır. Sabretmek zordur. Çünkü bu Allah’ın kullarına bir imtihanıdır. Onlara bazı sıkıntılar ve dertler vererek sabredip sabredemeyeceklerini görmek ister. İşte bu sıkıntılar ve dertler, gülün dikenleri gibidir. Elimize battığında canımız yanar fakat battığı andaki gibi kalmaz, ardından acısı geçer. Bu hayatta yaşadığımız sıkıntılar da böyledir. Allah bu sıkıntılara sabreden kullarına güllerini ikram eder.
 
İberistan, ufak okurlarına birer “ibret merceği” armağan edecek. Büyüyen çiçeğe, yürüyen böceğe, akan dereye; küslüklerine, sevinçlerine, başarılarına, üzüntülerine; annelerine, babalarına, kardeşlerine, dostlarına hep bu mercekle bakacak çocuklar. Merceği tuttukları her şey, yaşamın yalnızca gözleriyle gördüklerinden ibaret olmadığını gösterecek onlara. Merceği tuttukları her şeyde, hayretle seyredecekleri güzellikler görecekler.  

İberistan / İbretler Ülkesi 3 kitap özeti

İberistan / İbretler Ülkesi 3 pdf oku

İberistan / İbretler Ülkesi 3 Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button