Edebiyat Kitapları

1984 George Orwell Pdf indir

1984 George Orwell Can Yayınları Pdf indir, kitap sever takipçilerimiz için  1984 George Orwell Can Yayınları Kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Can Yayınları aracılığıyla çıkarılan 1984 George Orwell Can Yayınları Kitabı 352 Sayfa sayfadan bir araya gelmektedir. 2. Hamur Kağıt baskı ile çıkan 1984 George Orwell Can Yayınları kitabı 12.50×19.50 cm‘dir. Temmuz 2021 nolu ISBN numarasına sahip 1984 George Orwell Can Yayınları kitabının yazarı George Orwell1984 George Orwell Can Yayınları PDF indirebilirsiniz. 

1984 George Orwell Can Yayınları Kitabı Pdf indir

Parti’nin dünya görüşü, onu hiç anlayamayan insanlara çok daha kolay dayatılıyordu. Her şeyi yutuyorlar ve hiçbir zarar görmüyorlardı çünkü tıpkı bir mısır tanesinin bir kuşun bedeninden sindirilmeden geçip gitmesi gibi, yuttuklarından geriye bir şey kalmıyordu.

George Orwell’in kült kitabı Bin Dokuz Yüz Seksen Dört, yazarın geleceğe ilişkin bir kâbus konusudur. Bireyselliğin yok edildiği, zihnin kontrol altına alındığı, bireylerin makineleşmiş kitlelere dönüştürüldüğü totaliter bir dünya düzeni, romanda olağanüstü bir hayal gücüyle, en ince ayrıntısına kadar kurgulanmıştır. Geçmişte ve şimdilerde dünya sahnesinde tezgâhlanan oyunlar düşünüldüğünde, ütopik olduğu kadar gerçekçi bir romandır Bin Dokuz Yüz Seksen Dört. Güncelliğini hiçbir zaman yitirmeyen bir başyapıttır; yalnızca yarına değil, bugüne de ilişkin bir ikaz çığlığıdır.

 

 

Related Articles

Back to top button