Pdf Kitap

1915 Çanakkale Savaşı PDF indir

1915 Çanakkale Savaşı PDF indir, PDF kitap bölümünde 1915 Çanakkale Savaşı PDF indir kitabını ele aldık. 1915 Çanakkale Savaşı PDF indir PDF indirme linki yazımızın detaylarında..

1915 Çanakkale Savaşı PDF indir

1915 Çanakkale Savaşı Kitap Özeti

Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş süreci boyunca, Avrupa ve Rusya’nın en büyük emeli İstanbul ve Boğazlara haiz olmaktı.Bu iş Viyana Kuşatması’ndan beri giderek gerilemekte olan devletin durumu göz önünde alındığında, bi hayli kolay görünüyordu.Bu hedefe ulaşmak için ilk kez Ruslar, Tuna nehrini aşarak Plevne’ye saldırdılar. Osman Paşa’nın başarıya ulaşmış direnişi, bu hayalin gerçekleşme ihtimalini 30 yıl kadar geciktirdi.18 Mart 1915’de bu seferde İngiliz ve Fransız bağlaşık kuvvetleri Çanakkale Boğazı’ndan geçerek İstanbul’a gidebilmenin tek bir yolu kalmıştı, o da Kara Savaşı…25 Nisan 1915’de Gelibolu’na çıkarma meydana getiren bağlaşık güçleriyle şanlı Türk Ordusu içinde ölümüne çarpışmalar yaşandı. Türk milletinin tarihe damgasını vurmuş, destanlaşmış bu kara ve deniz savaşlarının belgesel öyküsü anlatılmaktadır. 1915 Çanakkale Savaşı PDF E-Kitap

1915 Çanakkale Savaşı (PDF olarak indir)

1915 Çanakkale Savaşı (Epud olarak indir)

1915 Çanakkale Savaşı (Word doc. olarak indir)

1915 Çanakkale Savaşı PDF indir Bu Türü sevenler için bilhassa okunmasını tavsiye edebileceğimiz müthiş bir kitap. Öteki eserlere bakmak için Pdf Kitap İndir linkinden birbirinden güzel kitap özetlerine bakabilirsiniz. ”1915 Çanakkale Savaşı PDF kitap indir” Kitabı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle yorum olarak paylaşırsanız mutlu oluruz. Kitap isteklerinizi daima dikkate alıyoruz. Okumak ruhun oksijenidir!

 

Related Articles

Back to top button