Çocuk Kitapları

1.sınıf Türkçe ders kitabı pdf indir 2022

1. Sınıf Türkçe Konu Anlatımlı1. Sınıf Türkçe Konu Anlatımlı pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 184 sayfadan oluşan 1. Sınıf Türkçe Konu Anlatımlı kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Kolektif tarafından kaleme alınan 1. Sınıf Türkçe Konu Anlatımlı isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 19.5 x 27.5 cm ebatındadır. 1. Sınıf Türkçe Konu Anlatımlı kitabını 9786053747901 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. 1. Sınıf Türkçe Konu Anlatımlı pdf oku indir.

1. Sınıf Türkçe Konu Anlatımlı pdf indir

ÖZGÜRLÜK : 1.sınıf Türkçe ders kitabı pdf indir, Bir soruna alışılmadık yada farklı çözümler üretebilmektedir. Yaratıcı seri ile öğrenciler yeni fikirlerin özgürce ortaya koyar. Ön bilgilerinden yola çıkarak kendi fikirlerini oluşturmayı öğrenirler. Denemekten ve yanılmaktan korkmayan, üretken, yeni ve özgün fikirleri nasıl oluşturabileceğini bilen, fikirlerini yapılandırabilen ve uygulayabilen bireyler olarak yetişirler.

AKICILIK: Bellekte saklanılan bilgilerin gereksinim anında seri ve akıcı bir şekilde kullanılmasıdır. Yaratıcı seri ile öğrenciler her konuda bol etkinlik yaparak tam öğrenmeyi sağlar ve verilen bilgileri hızlı bir şekilde hatırlarlar. Yeni fikirler oluştururken öğrendikleri bilgileri doğru ve hızlı bir şekilde kullanırlar. Problemler karşısında bilimsel ve işlevsel fikirleri seçerler.

ZENGİNLİK: Verilen basit bir uyarıcıyı eklemeler yaparak geliştirme işidir. Yaratıcı seri ile öğrenciler öğrendiği bilgileri farklı konular ile bağdaştırırlar. Yeni eklemeler yaparak konunun farklı alanlar ile ilişkilerini keşfederler. Parçaları bir araya getirerek farklı sonuçlara ulaşırlar. Böylece kendi öğrenme ve bilgiye ulaşma tarzını oluştururlar. Öğrenme sürecinde kendi kendine araştırma yapar, üreten ve bilgiye ulaşan birey düzeyine yükselir.

ESNEKLİK: Bir sorunu çözerken, zihindeki kalıpları yıkıp özgür düşünebilmeyi ifade etmektedir. Yaratıcı seri ile öğrenciler, bir problemin birden fazla çözümünün olabileceğini fark eder ve alışılmış kalıpların dışında düşünürler. Farklı çözümler arayan, sabitlikten uzak, sebatkar özellikler gösterirler. Yeniliklere açık, kendini geliştiren, özgür olmaya çalışan, kendinde hata yapma hakkını gören, özgüven sahibi bireyler olarak yetişirler.

1. Sınıf Türkçe Konu Anlatımlı kitap özeti

1. Sınıf Türkçe Konu Anlatımlı pdf oku

1. Sınıf Türkçe Konu Anlatımlı Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button