Pdf Kitap

Mutluluk Defteri Pdf indir

Mutluluk Defteri pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde sayfadan oluşan Mutluluk Defteri kitabı olarak çıkarılmıştır. tarafından kaleme alınan Mutluluk Defteri isimli kitap 13.5 x 22 cm dilinde ve ebatındadır. Mutluluk Defteri kitabını 9786052048122 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Mutluluk Defteri pdf oku indir.

Mutluluk Defteri pdf indir

Mutluluğu kendine iş edinmiş ve mutluluğun öğrenilebilir olduğunu iddia eden, bu iddiasını da bilimsel verilere dayandıran profesyonel bir koç olarak bugüne dek kitaplarımda, seminer ve konuşmalarımda, katıldığım programlarda, videolarımda mutluluk üzerine birden fazla şey anlattım. Şimdi ise bu defter ile sizlerin günlük yaşamınıza eşlik etmeyi ve her sayfada mutluluğa dair tüyolar verebilmeyi ümit ediyorum.
İçinde bulunduğum uzun seneler boyunca her toplantıda ve yaptığı her işi yazmayı, not almayı çok seven eski bir beyaz yakalı, yine yazarak çalışmayı alışkanlık edinmiş bir öğrenci ve şimdilerde her okuyup sevdiğini, öğrendiğini not etmeyi çok seven iflah olmaz bir not tutucu olarak, defterler benim yaşamımın mühim yoldaşlarından.
Benim gibi defter sevenlerin kendi dilinden mutluluğu öğrenmesi için tasarladığım bu defterin her sayfasında sizlere yeni bir umut taşımayı, yaşamın en olası sıkıntıları için kendi mutluluk kılavuzum ile ilham verebilmeyi ve deyimlerim, kulağıma küpe olsun diye yazdıklarım ile dikkatinizi çekebilmeyi bekliyorum.
Sizlere de bu defteri kullanırken, kendi yazdıklarınızı bu notlar çerçevesinde yeniden okumanızı ve kendi dilinizden kendinize gelen mesajlar ile farkındalık geliştirmenizi öneririm.
En güzel notlarınıza, en güzel anlarınıza tanıklık etmesini dileyerek, isterim ki mutluluk defterinde mutluluklarınız katlansın…
Ciltli, 96 sayfadır.

Mutluluk Defteri kitap özeti

Mutluluk Defteri pdf oku

Mutluluk Defteri Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button